Frigör familjetid genom att boka veckostädning

De flesta känner säkert igen sig i att veckan har för få timmar, i synnerhet för barnfamiljer. Det finns ständigt saker att göra, så det är inte alltid så lätt att hitta luckor för att bara ta det lugnt eller hitta på det lilla extra. Som med allt i livet gäller det att prioritera. Det är dock mycket som är nödvändigt och som inte går att prioritera bort helt men genom att låta någon annan sköta vissa veckosysslor kan familjen frigöra en del tid.

En syssla som de flesta troligen inte skulle sakna om någon annan utförde den är veckostädningen. Om du bokar veckostädning hos Familjetid kan du få ett rent hem och själv välja om det behövs varje vecka, var fjärde vecka eller någonstans däremellan. Då kan det bli lite lättare att få ihop livspusslet.

Boka veckostädning som uppfyller era behov

Alla människor, och således alla familjer, är olika och har olika behov. Hur ofta behöver ni städa och hur grov är städning som krävs? Behöver du själv ställa fram olika rengöringsprodukter, dammsugare osv. inför varje besök? Kanske är det sådana funderingar som gör att en del drar sig inför att boka sin första städning. Men bor du i södra Sverige kan du med Familjetid komma fram till vilket städschema som skulle passa din familj. De tar dessutom med sig allt som behövs för städningen så du behöver inte ens plocka fram dammsugaren.

Frigör viktig familjetid

Städning är givetvis ett måste, men det är lätt hänt att städningen sker för sällan då den kan kännas tidsslukande. För många familjer är tiden värdefull samtidigt som den kan kännas bristfällig. Det är så otroligt mycket som ska göras i alla hushåll, och avser det en barnfamilj så tillkommer allt som hämtning/lämning på dagis och skola, utvecklingssamtal, barnens fritidsaktiviteter, läxläsning med mera. Att då slippa en del städuppgifter eller eventuella städbråk kan innebära ett större utrymme för extra familjeaktiviteter. Eller bara ge mer lugn och ro samt rum för lite egentid då åtminstone en av veckans uppgifter sköts av någon annan.