Så skapar du trivsel hemma genom din inredning

Med enkla medel är det lätt att skapa ett hem som är trivsamt och härligt. Textilier är något som kan bidra med mycket i ett hem. Dessutom kan du med hjälp av olika färger på textilierna skapa olika känslor och atmosfärer i hemmets alla rum.

Att skapa trivsel och få en genuint bra känsla i hemmet är lätt att skapa med hjälp av rätt inredningsdetaljer. Textilier är helt perfekt att använda dig av när du vill ha ett trivsammare hem. Gardiner är något som ger ett hem en ombonad känsla och som i sin tur ökar trivseln. Du kan se alla gardiner från Nolhaga Hem här om du vill ha riktigt snygga gardiner. Det finns massor med härliga gardiner att sätta upp. För att få till en snygg inredning är ett tips att matcha gardinerna med soffkuddarna och en snygg pläd. För ett enhetligt intryck kan du välja gardiner som går ton i ton med väggen. Textilier är både enkla och billiga att byta ut när du vill ha en förändring.

“Precis som vi byter kläder efter säsong, kan du även variera textilierna i hemmet.” Läs mer här

Viktigaste är att du trivs i hemmet

Det viktigaste med ditt hem är att du trivs där. Därför ska du välja möbler och inredning som du faktiskt gillar. Det finns egentligen inget rätt och fel när det kommer till inredning. Ha tilltro till dig själv och ditt tillvägagångssätt. Utgå även från vilket typ av liv som du vill leva istället för att utgå ifrån föremålen. Det kan exempelvis vara att ha en stor soffgrupp för att många ska kunna sitta ner och umgås.