Hitta rätt mäklare inför flytten till Jönköping

Har du precis fått drömjobbet och ska flytta hela familjen ner till Jönköping. Staden kallas ljuset vid Vättern och har mycket att erbjuda. Här får du de bästa tipsen för att hitta ett boende som passar alla i familjen.

Ett bra och trivsamt boende är A och O för att hela familjen ska trivas. Därför är det bra att börja kolla efter boende så snart som möjligt. Du kan ta hjälp av en lokal mäklare i Jönköping som kan hjälpa till att hitta din familjs drömhus eller drömlägenhet.

Välj en mäklare med lokalkännedom

Det finns flera fördelar med att välja en mäklare som kan Jönköping utan och innan. Du vill säkerligen att dina barn ska ha nära till en bra skola i området. Då kan mäklaren tipsa er om de perfekta bostadsområdena. Det brukar finnas ett par områden i staden som är populära bland barnfamiljer. Då är det även lättare för dina barn att hitta nya kompisar.

En stad med goda framtidsutsikter

Jönköping är för övrigt en stad med ett starkt näringsliv och mycket aktiviteter. De har bland annat en egen flygplats med både inrikes och utrikes flyg. Stadens stolthet är dock det lokala hockeylaget HV71. Du får inte missa att gå på några av deras matcher i den fullsatta arenan Husqvarna Garden. Det är arena som verkligen kokar under match. Dessutom är det en aktivitet som kan passa hela familjen.

Färre konkurser än övriga landet

Trots att stora delar av Sverige ser sämre resultat i många branscher går Jönköping mot strömmen. Där är det just nu inte lika många konkurser som i övriga landet. Förhoppningsvis är det något som kan hålla i sig även längre fram. Då kommer det finnas stora möjligheter för din familj att etablera sig. Om din sambo ännu inte har hittat jobb finns det många företag som söker nya anställda. Det finns även goda framtidsutsikter för barnen längre fram. Du får inte heller glömma det stora köpcentrumet Asecs där det finns butiker och restauranger för hela familjen. Där kan du enkelt strosa runt i ett par timmar på helgerna.